Vi söker ytterligare kantpressare till Allt i Plåt


Allt i Plåt är ett väletablerat företag beläget i Åseda som startades redan 1945. Idag består tillverkningen till stor del av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar men försäljning av laserskurna plåtar i större eller mindre serier förekommer också. Det är ett högteknologiskt företag som har ca 100 välutbildade medarbetare och en organiserad anpassad produktionsapparat för att kunna möta marknadens skilda behov.

Till Allt i Plåt söker vi ytterligare en kantpressare till deras verksamhet beläget i Åseda. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos företaget.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara att befinna dig ute i produktionen med olika typer av kantpressning. Uppgifterna kommer att bestå av programmering och ställa in maskinen till många olika detaljer i produktionen. Du är en nogrann person då tjänsten ställer krav på kontrollmätning av detaljerna. Du kommer även ha hand om att planera upp ditt arbete.

Din profil
Är du en person som är arbetsvillig, disciplinerad och flexibel inför utmaningar? Vi söker dig som tar ansvaret du får på stort allvar och är noggrann i arbetet du utför. Du kan arbeta självständigt och har en god syn på vad som krävs av dig som anställd. Som person är du glad och ser positivt på utmaningar i arbetet.

Vi söker dig som
– Har verkstadsteknisk eller motsvarande gymnasieinriktning i grunden
– Har tidigare industri- eller verkstadserfarenhet
– Har minst ett års erfarenhet av kantpressning

Det är meriterande om du
– Har tidigare erfarenhet av kantpressning

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Allt i Plåt har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 92 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ingrid Sandberg

ingrid.sandberg@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-08

Referensnummer

4818Sök jobbet