Vi söker nu efter en säker skjutstativsförare för löpande uppdrag i Göteborg.


Är du en duktig skjutstativstrucksförare som letar efter ett varierande jobb inom lager och logistik? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar truckkörning med gods upp och ner i stallage, även viss arrangering av pallar. Stor vikt läggs därav på tidigare erfarenhet av just skjutstativstruck vid urvalet till denna tjänst.

Då ni stundtals hanterar otympliga gods arbetar ni alltid i grupp, det är därför viktigt att du är både nogrann och flexibel.

Din profil
Vi söker dig som har en positiv och framåt inställning och lätt skapar god stämning bland dina arbetskamrater. Som person är du noggrann, gillar att jobba mot mål och trivs med ett högt tempo.
Du tycker om att arbeta i grupp och tar gärna eget ansvar. Är du också noggrann, punktlig och flexibel kommer du verkligen att trivas i denna roll!

Då det även kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund i Göteborgs-området. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Hanna Andersson

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

6084Sök jobbet