Vi söker montörer! Är du vår nästa stjärna?


Vi söker dig som vill jobba med montering som konsult via OnePartnerGroup. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup men arbeta som konsult hos en av våra industrikunder. Vi har ofta långa uppdrag med goda möjligheter till anställning hos våra kunder. Våra konsulter beskriver oss som en trygg och schysst arbersgivare och våra engagerade konsultechefer finns nära till hands för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi samarbetar med flera industrikunder i Östergötland och just denna annons riktar sig till dig som vill jobba som montör hos någon av våra kundföretag i Mjölby och Motala med omnejd.

Din profil
Kraven på erfarenhet och kompetens varierar mellan olika uppdrag. Vi söker dig med gedigen industrivana och erfarenhet av montering, men även dig som har ett stort intresse av att skruva och meka. Vi tror att med en stark vilja att utvecklas, hög arbetsmoral och stort engagemang kommer du att komma långt hos oss. Som person är du trygg i dig själv och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du arbetar noggrant och metodiskt och kan ta egna initiativ när möjlighet ges. Vidare kan du hålla ett högt arbetstempo, utan att för den skull tumma på kvaliteten.

Vi vill gärna att du får med följande punkter i ditt CV eller personliga brev:
– Om du har travers och truckkort
– Om du har körkort och bil
– Vilka arbetstider du kan jobba, då skift förekommer hos vissa kunder
– Vilket datum du kan börja jobba hos oss 🙂

Sök redan idag, då våra uppdrag tillsätts löpade.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän! /Stefan, Tony och Anna med kollegor

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Norrköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.

Kontaktpersoner

Stefan Forsberg

0707358909


Tony Andersson

0707981509

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Referensnummer

3505Sök jobbet