Vi söker lagerarbetare med ordningssinne


För kunds räkning söker vi nu truckförare.

För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Arbetsuppgifter som kan förekomma som truckföare:
– Sköta in och utleverans av gods (lossa, lassa)
– Dokumenthantering (paketeringssedlar, fraktdokument mm)
– Köra fram och bort material till produktionspersonal
– Paketering
– Ankomstkontroll
– m.m.

Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet. Du som söker har bred erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och lastning och lossning. Erfarenhet av lagerhanteringssystem är ett krav liksom B-körkort och tillgång till bil.

Arbetet startar med en visstidsanställning på EPAB, 6 månader med möjlighet att gå över till kund.

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.ep-ab.se. Har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail: anders.brolin@onepartnergroup.se

EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha dom allra bästa konsulterna.

Sök jobbet