Vi söker junior Laboratorieingenjör till en av våra kund


Har du ett intresse för hållbar vattenrening och vill arbeta på en Start-up? Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör och vill arbeta som laboratorieingenjör hos en av våra kunder.

Ansökan sker via vår hemsida, vi tar inte emot några ansökningar via mail. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef, Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
Som laboratorieingenjör kommer du att utföra laborationer samt skriva rapporter. Du kommer att arbeta i flera olika projekt parallellt, vanligtvis är att man arbetar i tre projekt åt gången. Projekten varierar i längd men brukar vara mellan 2–6 månader. Du kommer få upplärning av de mer seniora kollegorna på kontoret samtidigt som det är viktigt att du känner dig bekväm i labbmiljö från exempelvis din utbildning.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Du kommer dina första sex månader arbeta som konsult via OnePartnerGroup AB för att sedan övergå i en anställning hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som:
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom kemi.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– Känner sig bekväm i labbmiljö.

Meriterande:
– B-körkort.
– Goda tekniska kunskaper.
– Kan utföra ICP-MS, LC analyser och underhålla instrument.

Vi söker dig som är driven, nyfiken och har viljan att lära sig. Du kommer till en början gå bredvid de mer seniora kollegorna för att sedan bli mer självgående i din roll som laboratorieingenjör.

Om kunden
Vår kund är en startup som arbetar med rening/utvinning av föroreningar från vattenlösningar och grundar sig på en innovation som möjliggör selektiv separation av metaller och andra föroreningar. De arbetar ständigt med produktutveckling som är baserad på marknaden och kundens behov. Idag arbetar dem 8 personer på företaget men vill växa och bli större. Företaget ger varje medarbetare mycket eget ansvar och att komma in tidigt i bolaget gör att du får växa tillsammans med bolaget samt forma det inför framtida expansion.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-27

Referensnummer

5283Sök jobbet