Vi söker drivna säljare för privat- och bolån till BlueStep, start omgående


Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål? Vill du arbeta som säljare med privat- och bolån på ett företag med högt tempo och tillsammans med drivna och engagerade kollegor? Då har vi tjänsten för dig. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare för privat- och bolån kommer du att arbeta med inkommande samtal, du kommer ingå i ett härligt team på 15 personer. Inom privathandläggning hjälper du kunderna i hela processen från inkommande samtal till att fatta beslut. Inom bolån har du den första kontakten med kunden för att sedan ha nära samarbeta med kollegorna som arbetar som bolånehandläggare. I dina arbetsuppgifter ingår även att ringa ut till kunder som visat intresse av BlueSteps finansiella produkter men också mot befintliga kunder som missat att betala. Arbetstiderna varierar mellan kontorstider samt att det även förekommer kvällar och helger. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med goda chanser till en tillsvidareanställning.

Din profil
Krav:
– Gymnasieutbildning.
– Arbetslivserfarenhet.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
– Arbetslivserfarenhet av Collection/Inkasso samtal.
– Erfarenhet från telemarketing/callcenter.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga för att kunna ge BlueSteps kunder den bästa servicen. Vidare är du driven, nyfiken och har hög arbetsmoral då tjänsten innebär högt tempo och stort fokus på sälj.

Om kunden
BlueStep startade 2005 och är en svensk bank som fokuserar på att hjälpa människor som av någon anledning inte kan få lån av en traditionell bank. De erbjuder bolån, privatlån och sparkonton. De har kontor i Stockholm, Helsingborg och en filial i Oslo, Stockholmskontoret sitter på Sveavägen.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Referensnummer

4428Sök jobbet