Verktygsslipare till Alvesta


Verktygssliparna är ett företag med flera års erfarenhet av precisionsslipning. Vår maskinpark är modern med slipmaskiner som gör oss flexibla i vårt samarbete med kunden. Vi gör både skärande verktyg och präglingsverktyg. Tack vare vår yrkeskompetens inom företaget och det kontaktnät vi byggt upp, kan vi ta emot i stort sett alla typer av jobb.

Våra kunder finns över hela Sverige. Främst inom metallindustrin. Tack vare vår starka personalstyrka med mer än 40års erfarenhet kan vi kan vi producera och leverera allt efter kunds önskemål.

Vi söker nu en verktygsslipare till vår verksamhet i Alvesta!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med verktygstillverkning i CNC-styrda maskiner där du själv ansvarar för dina maskiner, ritningsläsning ingår i arbetet. Du kommer även arbeta med kontroll och avsyning av färdig produkt.

Din profil
Profil
Vi söker dig som har ett intresse för det tekniska och är villig att lära dig nya saker. Du ska ha ett dataintresse. Har du dessutom erfarenhet från verkstadsindustrin samt utbildning inom industri/teknik anses det som meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i Fanuc styrsystem.

Som person är du noggrann och har ett intresse för det tekniska! Du gillar att ta dig an problem och lösa dessa och du ser positivt på nya utmaningar.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet