Verkstadsmekaniker


Har du ett brinnande fordonsintresse och drömmer om att få arbeta inom den yrkesprofessionen? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi mekaniker till vår kund i Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att reparera olika typer av verktyg som vart uthyrda till olika projekt. Det kan vara t.ex. byggmaskiner, handhållna verktyg, såsom spikpistoler, paddor, kompressorer och bockningsmaskiner etc. Vi ser gärna att du har kunskap inom hydraulsystem, elsystem och motorer. Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag. Vid rätt person kommer vi att tillsätta omgående. 

Din profil
Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på hög arbetsvilja, stor drivkraft och noggrannhet. Som person är du lösningsorienterad och sätter kunden i fokus. Du levererar alltid hög kvalitet och har ett gediget intresse av att hela tiden lära dig nya arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder.

kvalifikationer/Krav:
-God svenska i tal och skrift
-Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Hanna Andersson

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

5844Sök jobbet