Verkstadschef till Malte Månson i Södertälje


Vill du ta nästa kliv i din karriär? Vi söker just nu en verkstadschef till Malte Månson i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadschef kommer du att ha budgetansvar och du kommer att ha hand om faktureringen mot kund. Vidare kommer du att ansvara för merförsäljning samt att din personal når upp till de mål som verkstaden har. Du kommer att vara ansvarig över 5–10 stycken mekaniker.

Din profil
För att lyckas i rollen som verkstadschef bör du ha fordonsteknisk utbildning från gymnasiet eller liknande. Du behöver ha några års arbetslivserfarenhet och ha en förståelse för branschen. En vilja att ha personal- och ekonomiskt ansvar. Tjänsten innebär högt tempo så att vara stresstålig och driven är något vi ser att du är.

Meriterande är om du har erfarenhet från arbeten så som mekaniker, jobbat inom marknad på ett liknande bolag eller säljare. Affärssystemet som de använder sig av är Cobra.

Om kunden
Malte Månson är ett företag som arbeta med tunga fordon, alla last- och transportbilar, släp samt bussar. De har ett brett tjänsteutbud bl.a. service och reparation, tung kyla och är auktoriserade för de flesta tillverkare av transportkylsystem, hjulaxelmätning och alkolås, de jobbar med alla märken av fordon. De finns på tretton orter idag från Malmö till Gävle.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-03

Referensnummer

4623Sök jobbet