Ventilationsmontör med ledaregenskaper


För direktrekrytering söker vi just nu efter en ventilationsmontör med ledaregenskaper. Detta betyder att OnePartnerGroup sköter rekryteringen och du blir anställd direkt hos kund.

Om kundföretaget
Företaget är ett starkt lokalt förankrat entreprenadföretag som nu öppnat upp sin verksamhet i Göteborg. De tillhandahåller tjänster från projektering till färdig anläggning inom kyla, ventilation och värme mot kunder inom industri, handel samt offentliga och kommersiella förvaltningar.

Dina arbetsuppgifter
Som montör arbetar du med att genomföra allt från mindre till större montage inom ny- och ombyggnationer. Inriktningen är ventilationsentreprenader, där du självständigt monterar efter ritning – effektivt och säkert.

Kunden är väl etablerad på annan ort och har nyligen öppnat upp sin verksamhet i Göteborg. Detta innebär stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

För dig med erfarenhet inom ventilationsentreprenad erbjuds en ledande roll där du arbetar tillsammans med projektledare och blir huvudansvarig ute på entreprenaden. Har du även erfarenhet av driftsättning/injustering kan du komma bli en nyckelperson för verksamheten i Göteborg.

Du utgår från kunds lokaler i Västra Göteborg och arbetar dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har god kunskap inom ventilationsbranschen. Du har tidigare erfarenhet och tekniska kunskaper inom ventilationsmontage eller annan installationsverksamhet.

KRAV:
-Arbetserfarenhet inom ventilationsbranschen
-Ritläsning, samt förståelse för annan relevant teknisk dokumentation
-Svenska och engelska i både tal och skrift
-B-körkort

Stor vikt läggs på social kompetens, då arbetet ofta sker i bebodda miljöer.

Vi välkomnar varmt kvinnliga ansökande!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Magnus Olausson

magnus.olausson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-20

Referensnummer

5753Sök jobbet