VD till Lessebo Paper AB


Lessebo Paper AB är ett av Sveriges äldsta Pappersbruk grundat 1683 och är en del av Svensk industrihistoria. Bruket tillverkar premium papper under kända varumärken som Kaskad, Colorit och Scandia 2000. Fabriken är belägen i de småländska skogarna med närhet till råvaror och energi som gör att vi kan producera ett av världens mest miljövänliga papper. Vi är idag 110 medarbetare och har en årsomsättning om 400 MSEK.

Dina arbetsuppgifter
Som VD på Lessebo Paper AB får Du möjligheten att representera och leda ett företag vars varumärke kommit att bli ett av regionens starkaste. Ditt huvuduppdrag består i att tillsammans med våra kunniga medarbetare driva och utveckla verksamheten framåt samt säkerställa produktionens kvalité.

Din profil
Rollen som VD är operativ och en väsentlig del av ansvaret blir att genom närvaro leda, coacha och utveckla såväl individer som team. Vi söker en lösningsorienterad person med tydliga ledaregenskaper som tillsammans med styrelse och ägare levererar resultat.

Genom denna roll erbjuds du en möjlighet att bidra till så väl din egen som företagets fortsatta utveckling.

Din ansökan
Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök med CV och personligt brev via www.onepartnergroup.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32. Sista ansökningsdag är 1 oktober.

Lessebo Paper har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Kontaktpersoner

Gabriella Leske

0470-32 38 32

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Referensnummer

5031Sök jobbet