VD-assistent till mediebolag inom finansbranschen sökes!


Har du ett intresse för finansbranschen?
Trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter?

Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som VD-assistent är varierande och innebär b.la att svara på mail, sätta ihop presentationer, svara på kunders frågor, sätta ihop offerter och skicka orderbekräftelser. Du kommer även att fakturera och administrera media förfrågningar, hålla kontakt med leverantörer, sätta ihop enklare avtal och hantera förfallna fakturor, Som VD-assistent kommer du även få administrera föreläsningsförfrågningar, följa med på möten och vara sekreterare, ha hand om enklare event, exempelvis boka lokal, catering etc.

Placeringsort: Stockholm
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid
Anställning: Anställningen är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos kund. Onepartnergroup hjälper till med rekryteringsprocessen.

Din profil
Vi söker dig som har har:
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– Ett genuint intresse för att arbeta inom finansbranschen.

Meriterande:
– Utbildning inom ekonomi.

Vi söker dig som gör ditt arbete med största noggranhet, är lösningsorienterad, ordningssam och målinriktad. Vidare krävs det att du är social, professionell och kan hantera kunder i olika situationer.

Om kunden
Vår kund är ett mediehus inom finansbranschen som sitter centralt i Stockholm.
De befinner sig i tillväxtfas och räknar med att växa med 10 nya anställda under året.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Gabriella Boumadi

gabriella.boumadi@onepartnergroup.se

0735396928

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-30

Referensnummer

6059Sök jobbet