Underhållsmekaniker till Greif

Om kundföretaget
Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. I Falkenberg finns huvudkontoret för Greif Skandinavien och här produceras plåt-, plast- och kombifat, plastdunkar och IBC. Våra kunder finns framförallt i Sverige, Norge, Danmark och Finland men även i övriga delar av världen. Totalt finns Greif i fler än 50 länder med 13 000 anställda i hela världen.

Till vår fabrik i Falkenberg söker vi nu en Underhållsmekaniker. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Greif.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av förebyggande arbete, löpande underhåll samt att svara för driftsäkerhet i fabriken i Falkenberg. Du kommer att ingå i företagets underhållsavdelning och bli en viktig kugge i ett väl sammansvetsat team. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av felsökningar, reparationer och förebyggande underhåll. Vidare arbetar du även med förbättringsåtgärder samt installationer av nya maskiner. Du kommer att arbeta tvåskift.

Din profil
Vi söker dig som är maskintekniskt kunnig och har en god verkstadsteknisk bakgrund samt har kunskap om mekanik, pneumatik och hydraulik. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Det är till din fördel om du har erfarenhet av att arbeta med underhållssystem och har ett utpräglat förebyggande tänk. Har du erfarenhet av el-, styr- och reglersystem är det meriterande.

Vi erbjuder:
Greif ingår i en stor internationell koncern och på vår centralt belägna fabrik i Falkenberg är vi ca 100 anställda. Vi satsar stort på att utveckla vårt förebyggande underhåll och vi erbjuder dig en varierande, självständig och ansvarsfull tjänst. Greif har en avancerad maskinpark och arbetar enligt LEAN-metodiken med fokus på ständiga förbättringar. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med god trivsel, öppet arbetsklimat och nära samarbete. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2017-10-31. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.

Om vårt företag
OnePartnerGroup finns lokalt i Halland och består av Carl, Carina, Maria, Emelie, Anna och Christina som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år. Vårt engagemang ligger i att utveckla företag och människor och få dem att växa. Vi drivs av samarbetet med de lokala företagen, att lära känna dem och hjälpa dem med kompetensförsörjning.

Vi har en stark lokal förankring och brinner för att hitta rätt personer till våra lokala företag här i Halland. Med engagerade konsulter bemannar vi företag inom bland annat ekonomi, administration, kundservice och produktion.

Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetare- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 1 500 konsulter är vi verksamma på 35 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi vill vara Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

5320Sök jobbet