Underhållschef till Lessebo Paper AB


Lessebo Paper AB är ett av Sveriges äldsta Pappersbruk grundat 1683 och är en del av svensk industrihistoria. Bruket tillverkar premium papper under kända varumärken som Kaskad, Colorit och Scandia 2000. Fabriken är belägen i de småländska skogarna med närhet till råvaror och energi som gör att vi kan producera ett av världens mest miljövänliga papper. Vi är idag 110 medarbetare och har en årsomsättning om 400 MSEK. Läs mer på www.lessebobruk.se.

Vill du jobba på ett anrikt företag där du får möjlighet att påverka verksamhetens framtid? Vi söker en engagerad underhållschef till avdelningen för mekaniskt -och elektroniskt (automation) underhåll. Hos oss erbjuds du stor frihet att under eget ansvar bygga upp och forma avdelningen. På sikt finns goda möjligheter till utveckling inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållschef har du det övergripande ansvaret för avdelningen bestående av tolv medarbetare. Din uppgift blir att motivera, leda och utveckla dina medarbetare samt se till att de får rätt förutsättningar för att alltid prestera med hög kvalité.

Det blir din uppgift att förebygga underhåll av våra processer och kontinuerligt utveckla arbetsmetoder som optimerar verksamheten. För att utveckla verksamheten vidare förväntas du ta fram rätt underlag vid investeringar och genomföra analyser för att kartlägga hur vi kan bli ännu bättre i vårt underhållsarbete.

Vidare ansvarar du för inköp av reservdelar och annat material samt sköter kontakten med externa entreprenörer. Det är ditt ansvar att verksamheten får den kompetens som krävs för att bibehålla men även vidareutveckla vår tillverkningsgrad.

Din profil
Som person är du intresserad, engagerad och drivs av en stark vilja att göra skillnad för verksamheten. Med din analytiska förmåga som grund i kombination med kreativitet och initiativkraft hittar du nya möjligheter att ständigt förbättra processerna. Du har ett stort tekniskt intresse och arbetar uthålligt för att genomföra effektiviseringar.
Ett utmärkande drag hos dig är din förmåga att kommunicera och skapa engagemang hos andra.

Dina kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du grundläggande teknisk utbildning, med fördel är du även utbildad maskiningenjör från universitet-eller högskola. Om du dessutom har utbildning eller erfarenhet från ledarskap är det starkt meriterande.

Idag ser vi att du arbetar inom processindustrin med underhållsarbete och har erfarenhet av automation, styr-och reglertekniker. Har du tidigare erfarenhet inom pappersbranschen är det starkt meriterande.

Kunskaper i svenska och engelska är ett krav samt god datavana.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 29 oktober. Detta är en anställning hos Lessebo Paper som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök på www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Leske på telefonnummer 0470-32 38 32.

Kontaktpersoner

Gabriella Leske

0470-32 38 32

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-29

Referensnummer

5278Sök jobbet