Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Ledande montör – ventilation

Uddevalla

Ledande montör – ventilation

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager- och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 39 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen och som är beredd att ta ett steg uppåt i karriären. Det är meriterande är om du har erfarenheter av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler.

Din profil
Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja av att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med så väl kollegor som kunder, är du en god lagspelare. Likaså värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Om kunden
Vår kund är ett välkänt företag i branschen och ditt arbetsområde blir huvudsakligen Fyrbodal.

Om du är intresserad kontakta Axel Wallström, verksamhetschef Onepartnergroup Fyrbodal, på 0729-745500 för närmare information om jobbet.

Laddar...