Tryckare / maskinoperatör


Vi fortsätter att växa och söker nu förstärkning till vårt tryckeri.

Om kundföretaget
Bregmos startade 1999 utifrån behovet att skaffa en tablettask till ett företag som ville dela ut något kul till sina kunder. Det hela resulterade i att en ask trycktes och fylldes med godis. På så sätt kunde företaget på ett tydligare sätt visa vilka de var. Att askarna sparades gjorde att mottagarna kunde påminnas om företaget under betydligt längre tid. Så föddes idén om Bregmos för mer än 15 år sedan.

Idag ligger Bregmos huvudkontor i Borgstena utanför Borås och varje år levererar vi miljontals enheter förpackat gott godis med budskap utifrån olika behov och önskemål och vi sysselsätter 24 personer och bedriver verksamhet i hela Skandinavien och Tyskland. Omsättningen uppgår till cirka 50 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter
Flexopresstryckning, övervakning av maskinerna, ställa för nya jobb, säkerställa att kvalitén är bra.
Kontinuerligt arbeta med att hitta förbättringar som underlättar arbetet.

Din profil
• Erfarenhet av att arbeta i grafisk produktion
• Goda datakunskaper.
• God kännedom om kvalitetskraven inom grafisk produktion.
• Fullgott färgseende.
• Gärna tekniskt kunnig.
• Lösningsfokuserad

Som person är du
• Driven, ansvarstagande och kvalitetsmedveten.
• Målmedveten och självgående.
• Ordningsam och strukturerad i din läggning.
• Van att arbeta både individuellt och i grupp mot tydliga mål.

Om vårt företag
Rekryteringen görs i samarbete med OnePartnerGroup. Vi är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Vi tar endast emot ansökningar via onepartnergroup.se. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner

Simon Berger Siroky

simon.siroky@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Referensnummer

4028Sök jobbet