Truckförare/Lagermedarbetare sökes för kommande uppdrag!


OnePartnerGroup söker nu arbetsglada och duktiga lagermedarbetare till kommande uppdrag hos våra kunder i Eskilstuna med omnejd!

Dina arbetsuppgifter
Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av OnePartnerGroup och arbetar som uthyrd konsult hos våra kunder. Där får du möjlighet att skaffa erfarenhet inför framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter att bli övertagen av kund.

Arbetsuppgifterna kan se något olika ut beroende hos vilken kund du arbetar, men orderplock och truckkörning blir en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Även packning av order och hantera returer från kund kan bli en del av dina arbetsuppgifter. Arbetstiderna kan vara förlagda både dag- och kvällstid och du bör kunna tänka dig att arbeta skift (dag, kväll och natt).

Din profil
Vi söker dig som har något års erfarenhet som lagermedarbetare med truckkörning och känner till vad det innebär. Du trivs med att arbeta i högt tempo, har hög arbetsmoral och god fysik då arbetet kan innebära tunga lyft mot uppsatta plockmål.

Som person är du en lagspelare som är öppen, ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du har även lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och har truckkort A1-B4.

Du är en trygg person som snabbt anpassar dig till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och människor. Du är representativ, lyhörd och kommunikativ men framför allt har du viljan att göra ett bra jobb. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-09

Referensnummer

4829Sök jobbet