Truckförare för lager i Kungsbacka

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu lagermedarbetare för uppdrag i Kungsbacka. Arbetet innebär främst orderplock med plocktruck och är förlagt dagtid mån-fre.

Du som söker skall ha god vana av truckkörning, framförallt plocktruck och skjutstativstruck.

I rollen som lagermedarbetare kommer du främst jobba med plock och pack av kundens produkter. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock.

Din profil
Arbetet kräver du som söker är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Då du arbetar i ett team, är det viktigt att du även tycker om att arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor!

Krav
Minst 1 års lager erfarenhet
Truckkort (A+ B)

Vi ser dessutom att du som söker har nedanstående egenskaper:
– Stresstålig
– Tävlingsinriktad
– Ansvarstagande
– Punktlig

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Hanna Andersson

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

6085Sök jobbet