Trilack Finishing söker Servicetekniker


OnePartnerGroup söker Servicetekniker till kunden Trilack Finishing AB för placering i Skaraborg. I denna rekrytering har Trilack Finishing AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup.

Om kundföretaget
Trilack Finishing är en etablerad leverantör i Göteborg av utrustning för lackering inom industrin samt utrustning för lim och tätning. Vi har funnits i branschen sedan 1992 och samarbetar med ledande leverantörer inom branschen. Våra kunder finns inom fordons, trä och allmän industri.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära teknisk support till våra befintliga kunder på plats men också att bistå nya kunder med lösningar. Arbetet sker både på kontoret och hos våra kunder. Du har möjlighet att utgå hemifrån. Resor inom främst Sverige men det kan även vara i Europa.

Din profil
Som person ser vi gärna att du är kreativ, teknisk, självständig och positiv. Färg och branschkunskap är meriterande. Vi arbetar i ett modernt affärssystem och med moderna supportsystem från leverantörer. Du behärskar Officepaketet samt engelska i tal och skrift.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten hänvisas dessa till Madeleien Dolk-Anjemo på OnePartnerGroup.

Sök jobbet