Transportplanerare/Truckförare

Dina arbetsuppgifter
Denna tjänst innebär att du varannan vecka arbetar ute på gården som truckförare för att nästa vecka sitta med administrativa uppgifter och ta emot chaufförer. Tjänsten går omlott med en annan anställd för att skapa en varierande och utvecklande tjänst samt minimera arbetsskador.

Som truckförare arbetar du främst med att lasta, lossa och arrangera gods på gården. Kunden lagerhåller och hanterar produkter/moduler för byggindustrin, vilket innebär att du främst hanterar långgods. Du kör motviktstruck (diesel) men även fyrvägstruck vid behov.

Som transportplanerare sitter du på kontoret för att ta emot chaufförerna som kommer för att hämta gods. Du bokar frakter, planerar transporter och mäter gods. Vid behov agerar du även assisterande arbetsledare.

Arbetstiderna 07:00-16:00 i kunds lokaler beägna i Kungsbacka.

Anställningen inleds med en visstidsanställning där ambitionen är att fastanställning sker hos kunden efter 6 månader.

Din profil
Då arbetet hos kunden är självständigt och omväxlande, ställer vi höga krav på att du är självgående och tar stort eget ansvar.

För att trivas i denna roll är du positiv och trivs i en roll med eget ansvar. Vi ser även att du har datavana med erfarenhet från affärssystem.

Vi söker dig som trivs i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

KRAV:
Truckkort (A+B)
Erfarenhet av otympligt gods

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Hanna Andersson

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

5189Sök jobbet