Transportledare med C-körkort till Göteborg


För omgående start söker OnePartnerGroup för kunds räkning efter en driven och organiserad transportledare för uppdrag i Göteborg.

Om kundföretaget
Kunden levererar renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag i hela Sverige. Företaget samlar in alla typer av hushållsavfall och utför andra närliggande tjänster som drift av återvinningsstationer, avfallshantering i fritidsområden och transport av grovavfall.

Dina arbetsuppgifter
Som transportledare arbetar du under ledning av arbetsledaren, där du ansvarar för den löpande dagliga driften i området.

Du fungerar som koordinator mellan chaufförer och kunder där du leder och fördelar arbetet för lastbilarna i regionen gällande turplanering och tidsoptimering.

Genom arbetet säkerhetsställer du att samtliga dagliga transportuppdrag utförs enligt plan, med god kvalitet samt att företaget följer aktuella lagar och förordningar.

Detta innebär att du även är operativ i den dagliga driften, svarar på inkommande samtal och ser till att alla ordrar svaras på, utförs och rapporteras i tid.

Arbetet som transportledare innebär även att;

-Ansvara för att samtliga arbetsmiljö- och skyddsföreskrifter, lagar och avtal följs

-Följa upp kundkontakter, kommunikation och avvikelser samt åtgärda dessa

-Coacha, inspirera och utveckla medarbetare

-Mindre inköp av service, reparation och underhåll av bilarna

-Nyckellista ansvar

-Administration, statistik, rapportering

Din profil
Till denna tjänst söker vi en resultatinriktad problemlösare som drivs av att ha många bollar i luften. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har tidigare erfarenhet av en koordinerande/ledande roll alternativt relevant utbildning inom området.

För att trivas som transportledare är du stresstålig, serviceinriktad och har ett genuint intresse för människor.

Då rollen innebär mycket administration, uppföljning och statistikrapportering är mycket goda kunskaper i Office paketet, framförallt Excel ett krav för denna tjänsten.

För denna tjänst är C- körkort ett krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Tania Benitez

tania.benitez@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-24

Referensnummer

4137Sök jobbet