Tomtgrävare sökes


Just nu söker OnePartnerGroup efter positiva och händiga fibergrävare för uppdrag i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
För uppdrag hos ett av våra kundföretag söker vi nu för omgående behov ett flertal fibergrävare. Arbetet är fysiskt krävande och består av att genomföra utgrävningsarbete för fiber efter ritningar och instruktioner. Som fibergrävare sker allt grävande för hand hemma på privatpersoners tomter, du har därav daglig kundkontakt i jobbet.

Tjänsten innebär även administrativa uppgifter då allt arbete dokumenteras och återrapporteras noggrant i form av skrift och fotografering.

Din profil
Vi söker dig som är resultatinriktad, engagerad och driven. För att klara arbetet krävs en god fysik och en stark vilja. Som person är du social, strukturerad, ordningsam och trivs med ett stort eget ansvar.

Vi tror att du tidigare arbetat med något praktiskt så som anläggningsarbete eller att du har relevant liknande utbildning. B-körkort är meriterande.

För att vara lämpad för tjänsten bör du finnas tillgänglig för att påbörja uppdraget omgående.

Skicka din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-26

Referensnummer

4841Sök jobbet