Testare/testledare till DeLavals AMS team – Automatic Milking System team


Har du erfarenhet som testare och vill ta nästa kliv i din karriär och bli testledare? Då har vi den perfekta tjänsten för dig.
Det finns produkter och lösningar som utvecklas idag som gör att vi alla stannar upp och börjar tänka; Jag önskar att jag kunde ha varit en del av det. På DeLaval har du möjlighet att vara en del av tillväxten av Automatic Milking Systems. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en testledare/testingenjör till vårt team Automatic Milking System. Det automatiska mjölkningssystemet är tillverkat av mekaniska robotar som styrs av mjukvaran. Som testledare/testingenjör kommer du att vara involverad i hela systemet, hårdvara och mjukvara. Du kommer att arbeta på kontoret, i laboratoriet och i kundens lokaler, ibland ganska nära djuren. Arbetet kommer att vara i nära samarbete med såväl design som support.

Huvudansvar:
– Skapa testplaner.
– Skapa testrapporter.
– Analysera, granska och utvärdera användarkrav, specifikationer och modeller för testbarhet.
– Skapa testspecifikationer.
– Ställ in testmiljön (ofta koordinering med systemadministration och nätverkshantering).
– Förbereda och förvärva testdata.
– Implementera test på alla testnivåer, exekvera och logga testen, utvärdera resultaten och dokumentera avvikelser från förväntade resultat.
– Analysera, granska och utvärdera användarkrav, specifikationer och modeller för testbarhet.

Arbetet utförs tillsammans med testteamet.

Vi erbjuder dig:
Ett spännande jobb med ett team med mycket engagerade medlemmar. Det automatiska mjölkningssystemet är ansvarigt för produkter och funktioner som ger kunden verktyg för att öka lönsamheten och effektiviteten i verksamheten, såsom besättningshantering, utfodring och automatisk mjölkning, vilket ger bonden mycket mer frihet att utföra verksamheten.

Positionen kan kräva att resa till kundlokaler (få övernattningar). Positionen kommer att vara belägen i Tumba, Stockholm.

Din profil
Krav:
– Minst 2-3 år arbetslivserfarenhet i testning.
– Teknisk MSc eller BSc eller motsvarande, eller jordbruksorienterad
– Van att arbeta mot mål och milstolpar.
– God teknisk kunskap.

Meriterande:
– 1 års arbetslivserfarenhet i testledande.
– Ett praktiskt och systematiskt sätt.
– Förmåga att arbeta självständigt och samarbeta bra med teamet och kunden.
– Språkkunskaper, flytande engelska och svenska både skriftligt och muntligt.
– Bra datorkunskaper.

Om kunden
Delaval är ett företag som erbjuder system, produkter och tjänster för alla steg i mjölkproduktionen. På kontoret i Stockholm är de idag 100 personer men totalt på hela företaget är de 4 500 anställda. Vid en personlig intervju får du mer information kring företaget.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4506Sök jobbet