Terminalarbetare för nattjobb!


Söker du ett extrajobb att ha vid sidan av studier eller arbete? Då har vi extrajobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av paketsortering, men även andra arbetsuppgifter såsom lastning förekommer. All sortering, lastning och lossning sker förhand detta innebär att tunga lyft förekommer. Arbetstiderna är sönd- torsd och vanligen kl. 22:00-06:00, 23:00-06:00 eller 24:00-06:00.

Som terminalarbetare arbetar du minst 2 nätter i veckan där du har möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier alt likvärdig nuvarande anställning.

Din profil
Vi söker dig som redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba natt?

KRAV
Studier eller deltidsarbete på minst 50%
Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
Kan arbeta minst 2 nätter i veckan

Skriv din sysselsättning samt vilka nätter du kan arbeta i din ansökan!

Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte rädd för att ta i när och där det behövs. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Då arbetsbelastningen kan variera är det viktigt att du kan hålla ett högt arbetstempo.

Då bussförbindelserna är begränsade på nattid är B-körkort samt tillgång till bil högt meriterande för denna tjänst.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-26

Referensnummer

4329Sök jobbet