Teknisk support till Hags


Teknisk Support till HAGS

Vi söker dig som trivs i en support roll och som har ett par års erfarenhet från liknande tjänster.

Rollen
Du kommer att ingå i ett team om 6 personer som arbetar med att ge våra kunder samt interna kontakter bästa möjliga support.
Tjänsten som Teknisk Support innebär att du tar emot frågor via telefon och mail från våra kunder och på bästa sätt hjälper dem till rätt lösning. Det kan handla om tekniska frågeställningar, säkerhet eller reklamationshantering.

Din profil
För att passa för tjänsten som Teknisk Support krävs att du är en social, positiv och serviceinriktad person som alltid sätter kunden i fokus. Vi tror att du har suttit i en liknande roll tidigare och är van vid samt har förmågan att hantera flera ärenden samtidigt.

Vi tror att du som söker har teknisk utbildning i grunden eller ett par års motsvarande arbetslivserfarenhet inom produktions- eller byggteknisk inriktning. Du är praktiskt lagd, har ett stor tekniskt intresse och som utan svårigheter läser och förstår ritningsunderlag.

Vidare är du en noggrann, strukturerad lagspelare som gillar problemlösning och bidrar med tankar idéer.

Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska med förmåga att uttrycka dig väl både verbalt och i text. Du har god datavana och erfarenhet från affärssystemet Jeeves är meriterande.

Uppdraget innefattar ett par resdagar i månaden.

Tjänsten är på konsultbasis vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup.

För denna process tillämpar vi löpande urval, så ansök via www.onepartnergroup.se så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt Mikael Rydholm på 036-4409018.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 1200 medarbetare är vi verksamma på ett 25-tal orter, från Örebro i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Marcus Ljung

marcus.ljung@onepartnergroup.se

036-4409015

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4810Sök jobbet