Tekniska montörer sökes

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Dina arbetsuppgifter
För uppdrag på våra kundföretag söker vi nu duktiga montörer.
Dina arbetsuppifter kommer att bestå av relativt avancerad och varierad montering som kräver att du kan hantera verktyg, har stor teknisk förståelse samt är duktig på att läsa och förstå ritningar och instruktioner. Detta uppdrag kräver att du både kan arbeta tillsammans i team men även att du har förmågan att agera på eget initiativ.

Skifttjänstgöring kan förekomma.

Din profil
För att passa för den här tjänsten måste du ha bred teknisk kunskap och vara generellt händig och van vid att hantera verktyg samt ha erfarenhet av att läsa ritningar.
Du kan med fördel ha arbetat eller utbildat dig inom bygg, el alternativt något annat hantverksyrke.
Det viktiga är att du är intresserad av och har lätt för att lära dig nya arbetsmoment. Du har vidare ett positivt sätt och tar ansvar för att leverera arbete av hög kvalité.

Detta uppdrag kommer att inledas som en visstidsanställning men för dig med rätt bakgrund och inställning kan detta komma att leda till en tillsvidaretjänst direkt hos oss alternativt på något av våra kundföretag.
För frågor gällande denna tjänst eller rekrytering vänligen kontakta konsultchef Anna Tjelta, se nedan.

Detta är en heltidstjänst som ska tillsättas snarast. Din ansökan vill vi ha registrerad i vår CV-bank i anslutning till denna annons så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Anna Tjelta

anna.tjelta@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-07

Referensnummer

637Sök jobbet