Teknisk montör sökes!

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Dina arbetsuppgifter
För uppdrag hos våra kundföretag söker vi nu skickliga montörer.

I rollen som montör arbetar du med relativt varierad och avancerad montering och det krävs därför av dig att du sedan tidigare har vana av att hantera verktyg, har omfattande teknisk förståelse samt att du är skicklig på att läsa och förstå ritningar och instruktioner.

Uppdraget kräver även att du likväl kan arbeta tillsammans med andra i team som att agera på eget initiativ.

I uppdraget kan det förekomma skifttjänstgöring.

Din profil
Vi söker dig som har bred teknisk kunskap, vana vid att hantera verktyg av olika slag samt att du sedan tidigare har erfarenhet av att läsa ritningar. Meriterande är om du har arbetat eller har utbildat dig inom bygg eller liknande hantverksyrke. Vi lägger stor vikt vid att du är intresserad av samt har lätt för att lära dig nya arbetsmoment. Som person är du positiv, framåt och drivande i att kunna leverera arbete som håller hög kvalité.

Detta uppdrag kommer att inledas som en visstidsanställning men möjligheterna till en tillsvidaretjänst direkt hos oss alternativt på något av våra kundföretag är stora för dig som har rätt bakgrund och inställning.

Detta är en heltidstjänst som ska tillsättas snarast. Din ansökan vill vi ha registrerad i vår CV-bank i anslutning till denna annons så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

5344Sök jobbet