Teknisk innesäljare till SEW-EURODRIVE i Södertälje


Vill du arbeta som teknisk säljare där du får arbeta på ett företag som har marknadens största produktprogram inom bland annat, motorer, växlar, decentraliserad elektronik samt servosystem. Då ska du söka tjänsten som teknisk säljare till vår kund SEW-EURODRIVE.

Om kundföretaget
SEW-EURODRIVE är ett dotterbolag till SEW-EURODRIVE GmbH & Co KG i Tyskland som är världsledande inom drivutrustningar till industrin. Det svenska huvudkontoret ligger i Jönköping tillsammans med deras monteringsfabrik samt deras regionkontor runt om i Sverige – Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Skellefteå.
Företaget omsätter idag 300 miljoner och är omkring 80 anställda. De har marknadens största produktprogram inom området motorer, växlar, decentraliserad elektronik, motion control, frekvensomformare och servosystem. De ser till kundens bästa och skräddarsyr högkvalitativa lösningar utifrån dem.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I din roll som teknisk innesäljare kommer du att stötta kunder och utesäljare. Du kommer ha kontakt med både nya och befintliga kunder där kontakten sker via mail och telefon. I din kontakt med kunder kommer du att informera dem om vad SEW kan erbjuda för lösning och produkt för just dem samt hjälpa befintliga kunder att utvecklas. På kontoret i Södertälje är de idag två personer som har lång erfarenhet från branschen vilket betyder att det finns bra stöttning inom företaget. Vidare kommer du även få följa med ut på möten för att träffa kunder och få en förståelse kring kollegornas arbetsuppgifter.

Din profil
Krav:
– God kunskap inom maskin- eller elektroteknik.
– God teknisk förståelse.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
– B-körkort.
– Ingenjörsbakgrund och förståelse för drivsystem och automationsutrustningar.

Vidare ska du vara öppen, social och serviceminded då du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder. Kunderna ställer höga krav vilket innebär att du måste ha god kännedom kring företagets produkter samt lösningsorienterad. Som teknisk innesäljare kommer du få din internutbildning på huvudkontoret i Jönköping.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4379Sök jobbet