Teknikkonsult till en av Europas största it-infrastrukturleverantörer


Har du några års erfarenhet från servicedesk, är driven och har ett stort teknikintresse? Då har vi tjänsten till dig. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som teknikkonsult kommer du att arbeta med first och secondline support. Du kommer att vara uthyrd hos som konsult men på heltidsuppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa kunder med supportärenden de stöter på i sin vardag, allt från enklare frågor till mer komplexa. Ärendena kommer in via telefon eller mail därför är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga samt bra i skrift.

Din profil
För att klara av rollen som teknikkonsult krävs nedan:
– 1-3 års arbetslivserfarenhet, servicedesk.
– Microsoft 7 & 10.
– Officepaketet, från 2007 och framåt.
– Svenska i tal och skrift.

Vidare ska du ha god social förmåga då mycket av arbetet sker via telefon. Du ska vara stresstålig och vara bra på att hantera olika typer av människor. För att passa i rollen som teknikkonsult är det även viktigt med stort intresse för teknik och IT.

Om kunden
Vår kund är en av de största it-infrastrukturleverantörerna i Europa, de är idag ca 7 000 medarbetare och finns i sju olika länder. Mer information kring vår kund får du vid en personlig intervju.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-03

Referensnummer

3960Sök jobbet