Tekniker till Hogstad Aluminium


Nu söker vi en tekniker till Hogstad Aluminium i Mjölby. Sök tjänsten utan CV/personligt brev genom att klicka på ”Ansök” eller sök med CV genom att klicka på ”Sök jobbet” längst ner på sidan.

Om kundföretaget
I snart 50 år har Hogstad Aluminium AB arbetat för god fastighetsekonomi och attraktiv boendemiljö – genom utveckling, tillverkning och montage av kvalitetsprodukter.
Vi är det äldsta företaget i balkongbranschen och vår erfarenhet kombinerat med långsiktigt tänkande borgar för tidsenliga lösningar med låga underhållskostnader både för nyproduktion och för renovering.
Vårt produktsortiment omfattar balkongräcken och balkonginglasningssystem i aluminium. Vi levererar och monterar även balkongplattor av betong.
Hogstad Aluminium tar ansvar hela vägen från projektering till färdigt montage.
Vi har kontor och tillverkning i Mjölby och är ett helägt dotterbolag till Weland AB
Welandkoncernen omsätter ca 2 miljarder och har ca 900 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker hos Hogstad Aluminium arbetar du med att ta fram underlag för produktionen där du har ett nära samarbete med produktionsavdelningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
– Bereda tillverkningsunderlag för produktionen i Auto-Cad
– I viss mån måtta och hämta hem uppgifter från våra kunder ute på fältet
– Övrigt inom teknik- och produktionsavdelningen som kan vara lämpligt

Din profil
Vi söker en driven person med problemlösande analysförmåga och kunskaper inom produktionsteknik. Du ska även ha kunskaper att arbeta i en CAD-miljö.
Vi tror att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från produktionsarbete, teknisk beredning eller från lämpligt segment inom byggsektorn. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av programmering till våra produktionsmaskiner.
Då ett antal resdagar per år förekommer, är körkort en förutsättning

Du som söker har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och gärna även passande eftergymnasial utbildning. Relevant arbetslivserfarenhet kan givetvis kompensera detta.

Som person har du god samarbetsförmåga, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel, självgående och har god serviceanda mot såväl arbetskamrater som kunder.

Om vårt företag
Hogstad Aluminium AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se Vid frågor kontakta gärna Julia Hermansson 070-94 35 785 eller Henric Forsman på 072-38 49 150. Sista ansökningsdag är den 31 Augusti men tjänsterna skall ersättas omgående så intervjuer och urval sker löpande.

Sök jobbet