Systemingenjörer/systemadministratörer med erfarenhet av Citrix sökes till Sigma Technology!


För Sigma Technologys räkning söker vi nu systemingenjörer och systemadministratörer som är vassa på Citrix!

Kanske bor du i Eskilstunaområdet men känner att du är redo att flytta för att få ett riktigt roligt jobb? Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad och nu har du chansen att bli en del av teamet i Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer ha möjlighet att själv forma din roll, men du kommer i huvudsak att jobba med VDI och applikationsvirtualisering via Citrix.

Din profil
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av Citrix (XenApp, XenServer, XenDesktop, Netscaler, Storefront). Kunskap om XenApp version 6.5 eller senare är meriterande.

Vidare är det mycket meriterande om du kan röra dig fritt i en windowsservermiljö, likaså om du kan skripta i Powershell och SCCM. Även erfarenhet av projektledning eller delprojektledning är meriterande. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

Om kunden
Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-17

Referensnummer

6056Sök jobbet