Svetsoperatör till industri i Varberg

Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi kvalitetssäkra Svetsoperatörer som är maskintekniskt intresserade. Du kommer att arbeta som Svetsoperatör och övervaka samt justera automatiserade celler. Vidare arbetar du med avsyning av detaljer och kontrollmätningar. Du kommer att ha din anställning hos Onepartnergroup Halland AB och arbeta som uthyrd konsult till vår kund i Varberg.

Din profil
Vi söker dig som är maskintekniskt intresserad och har erfarenhet av att arbeta inom fordonsindustri och/eller har gått industriteknisk utbildning med inriktning svets. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ställa, programmera, köra och övervaka maskiner. Du förstår vikten av höga kvalitetskrav och noggranna kvalitetskontroller och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet utav enklare ritningsläsning. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör.

Omfattning: Heltid, 3-skift, visstidsanställning med goda möjlighet till tillsvidareanställning, förlängning, och/eller andra uppdrag.

Sista ansökningsdag: 2017-11-26. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Anna Larsson, anna.larsson@onepartnergroup.se

Om vårt företag
Onepartnergroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering- och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-30

Referensnummer

5244Sök jobbet