Svetsare/Montör till Timars Svets & Smide

Om kundföretaget
Timars tillverkar och säljer globalt egna starka varumärken inom bland annat containerhanterings- och fiskprocessutrustning samt tar även fram kundapplicerade logistiklösningar för såväl industrin som försvaret. Vår styrka hämtar vi ur våra 30 kunniga och erfarna medarbetare som tillsammans bidrar i framtagningen av nya kvalitativa lösningar för våra kunder. Timars omsätter idag 50 MSEK och med mer än 30% på export är vi ett dynamiskt företag.

Vill du vara en del i vår framgångsanda?

Timars är inne i ett expansivt skede och behöver utöka personalstyrkan med ytterligare två medarbetare. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på Timars med placering i Falkenberg.

Dina arbetsuppgifter
Båda tjänsterna innebär plåtbearbetning och svetsning och du kommer att tillverka produkter från ritning till färdig produkt. Den ena tjänsten innebär svetsning i rostfritt material i metoderna 135 och 141 och den andra tjänsten innebär plåtbearbetning och svetsning i svart material i metoderna 135, 136 och 138.

Tjänsterna är mycket omväxlande och du får möjlighet att arbeta med nya produkter och självständigt lösa uppgifter. Den mesta tiden arbetar du i vår verkstad, men ibland händer det att du får följa med ut till våra kunder i närområdet. Vi har en avdelning för påbyggnad av lastbilar där vi också kan behöva din hjälp.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom verkstadsteknik, men det viktigaste är att du har bred erfarenhet av svetsning sedan tidigare och god ritningsförståelse. Om du saknar några licenser finns det möjlighet att avlägga dem hos oss. Likaså erbjuder vi dig möjligheter att ta truck- och traverskort och certifikat i heta arbeten.

Eftersom du kommer att arbeta en del ute hos våra kunder behöver du ha B-körkort och goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har ett intresse för maskiner och fordon och till exempel har erfarenhet av att meka med bilar sedan tidigare.

Som person är du öppen och du trivs med att ha kontakt med kunder. Du är en kreativ person som tycker det är roligt att klura ut lösningar på problem. Du trivs med ett omväxlande arbete där du får frihet under ansvar. Du har förmåga att arbeta självständigt, men du trivs också med att vara en del av ett team.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett gediget och stabilt företag med gamla anor. Hos oss får du arbeta med nya produkter i ett glatt gäng med positiv, familjär anda. Vi har en modern anläggning med god arbetsmiljö, nya personalutrymmen och nyrenoverat kök. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön och generösa förmåner.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på telefon 0723-96 52 24.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Timars Svets & Smide AB. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2017-11-05.

Om vårt företag
Rekryteringen görs i samarbete med OnePartnerGroup Halland AB. Vi består av Carl, Carina, Maria, Emelie, Anna och Christina som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år. Vårt engagemang ligger i att utveckla företag och människor och få dem att växa. Vi drivs av samarbetet med de lokala företagen, att lära känna dem och hjälpa dem med kompetensförsörjning.

Vi har en stark lokal förankring och brinner för att hitta rätt personer till våra lokala företag här i Halland. Vi vet att förutsättningarna snabbt kan förändras i en verksamhet. Att hyra in personal är ett snabbt och flexibelt sätt att stärka upp din organisation. Med engagerade konsulter bemannar vi företag inom bland annat ekonomi, administration, kundservice och produktion.

Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetare- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 1 500 konsulter är vi verksamma på 35 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi vill vara Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-05

Referensnummer

5318Sök jobbet