Svetsare till TIVAB


TIVAB startades 1991 och har sedan dess arbetat från i hyrda lokaler i Åryd, sydöst om Växjö.
Inriktningen har främst varit mot reningsutrustning såsom filter, trycktankar, cykloner och fläktar där de gärna även utför montering av tillverkade produkter. På vissa fall åtar de sig även service på levererade maskiner. Men som legotillverkare tar de även fram andra detaljer i sin produktion.

TIVAB befinner sig just nu i en expansiv fas och omsättningen för 2016 var ca 30 miljoner. För närvarande förfogar TIVAB över 3500m² verkstadsyta fördelade på 4st hallar. I snitt används ca 800 ton stål per år för tillverkningen. De är certifierade enligt ISO 9001 samt 14001 samt EN1090. Läs mer på www.tivab.com.

Vi söker nu svetsare! Arbetstiderna för tjänsten är dagtid. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som svetsare kommer du arbeta med olika typer av svetsarbeten på olika metaller, både svart och vitt material förekommer. Metoder som används på företaget är MAG och MIG.

Din profil
Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och har en god erfarenhet från svetsning i tillverkningsindustrin. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har en svetslicens EN-287/EN9609, det finns möjlighet att förnya licensen om den är utgången. Vi ser att du har erfarenhet av ritningsläsning. För tjänsten är det meriterande om du har truckkort A2 och B1 samt travers A och E.

Ansökan
För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg 0470-34 98 72. Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ingrid Sandberg

ingrid.sandberg@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-18

Referensnummer

4414Sök jobbet