Svetsare sökes för uppdrag inom Skaraborg


Inför kommande tjänster hos kund i Skaraborg söker vi nu efter Svetsare (MIG/MAG-svetsning). Meriterande om man utöver svetsning har erfarenhet av montering. Kunden tillverkar och saluför produkter inom bl.a. biobränslehantering, motorer, spannmålshantering & fläktlösningar för industri. Produkterna är i drift över hela världen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2500 medarbetare är vi verksamma på ca 40 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare arbetar du med att foga samman stål och andra metaller med hjälp av olika svetsmetoder. Beroende på vad vår kund tillämpar kan man t ex arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. Arbetet som svetsare kan innebära allt från rutinbetonad skötsel av en automatisk svetsmaskin till krävande specialsvetsning av olika typer av material.

Krav på licens för MIG/MAG, erfarenhet i ritningsläsning samt materialkännedom meriterande.

Din profil
Du är händig, tekniskt kunnig och har förmågan att utföra både monotont och omväxlande arbete. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann, produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du gillar att arbeta i grupp men klarar även av att ta egna beslut och arbeta självständigt.
Du besitter stor social kompetens och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt i att du är representativ och att du alltid sätter kundens behov i fokus.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvariga Staffan Arkelöv och Julia Hillerström. Är du intresserad finns det möjlighet att besöka oss på vårt Öppet hus i Lidköping (Fabriksgatan 4 entré 11) på onsdagar mellan 14-15, samt Skövde (Gesällgatan 1) på måndagar mellan 14-15. Mail önskas innan för att säkerställa att vi finns på plats!

Sök jobbet