Svetsare med MAG-erfarenhet sökes till Alvesta 3 Plåt


Alvesta 3 Plåt AB är ett familjeägt företag grundat 1980. Företaget har sedan starten 1980 utvecklats från att enbart arbeta med legosvetsning till att idag vara en komplett leverantör av produkter i alla former av plåt det innefattar automatstansning, kantpressning, manuell och robotbockning, laserskärning, manuell & robotsvetsning samt montering av plåtkomponenter.

Till Alvesta 3 Plåt AB söker vi en svetsare med MAG-erfarenhet till deras verksamhet beläget i Alvesta. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden.

Är du intresserad av att jobba på ett företag med hög automatiseringsgrad- och tekniknivå?

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär svetsning och vi ser gärna att du känner dig trygg i att hantera svetsbeteckningar samt att följa och läsa ritningar. Svetsningen avser att tillverka stålkonstruktioner till större maskiner framförallt jordbruksmaskiner och traktorsmaskiner, det kan exempelvis vara tllverkning av stödben och reservdelar. Det kan förekomma viss slipning. Vi ser även gärna att du har goda datorkunskaper då kundens verksamhet har hög automatiseringsgrad och strävar efter att ligga i framkant inom ny teknik. Arbetstiderna avser dagtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieexamen, meriterande om det är inom industrin. Vi ser även att du har längre erfarenhet inom MAG-svetsning samt att du har truckkort och traverskort med praktisk erfarenhet. Erfarenhet av svarvning är meriterande. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift alternativt engelska.

Du är en person som är flexibel och självgående i ditt arbete. Vi ser gärna att du är noggrann och ödmjuk samt ansvarsfull för att kunna utföra jobbet till bästa möjliga kapacitet. Du ska vara mån om att utföra arbetet med god kvalité och ha god arbetsmoral samt ha en positiv syn på arbetet.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 15/5 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Alvesta 3 Plåt AB har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet