Supporttekniker


Är du redo för nya utmaningar inom First Line Support? Vi söker just nu efter personer som vill bli en del av konsultfamiljen hos oss på OnePartnerGroup i Stockholm och hjälpa våra kunder i spännande uppdrag. Vi ser fram emot att höra från dig som vill arbeta med ett drivet gäng som är schyssta och engagerade i våra kunder.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I din roll kommer du erbjuda våra kunder support med deras olika tekniska utmaningar. Generellt är uppdragen av längre karraktär och du erbjuds en stimulerande vardag med mycket problemlösning på agendan.

Vi tror att det viktigaste är att du har en passion att hjälpa med din tekniska kunskap och att du har god kommunikationsförmåga. Service och arbetsglädje går hand i hand för dig och du ser positivt på en utmaning.

Din profil
Krav:

– 1-2 års erfarenhet av IT-support
– God kunskap inom något av de större ärendehanteringssystemen
– God kunskap i svenska och engelska

Meriterande:

– Kunskap inom Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Office365
– Kunskaper inom övriga nordiska språk

Dina personliga egenskaper och sociala färdigheter väger väldigt tungt för oss och vi tror att du som person gör den stora skillnaden.

Övrigt:

Vi erbjuder marknadsmässig lön, kollektivavtal och utmanande uppdrag. Vi lägger stor vikt i att du som konsult ska känna den härliga gemenskap som finns i teamet och vi har konsultträffar och olika aktiviteter för att stärka detta.

Kontaktpersoner

Martin Granetoft

martin.granetoft@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-04

Referensnummer

5547Sök jobbet