Studentmedarbetare med truckkort sökes till Perstorp!


På uppdrag av kund söker nu OnePartnerGroup flera lagerarbetare till Perstorp med start omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, plock och pack med hjälp av handdator samt på- och avlastning av lastbil och släp.

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och flexibel, då man ibland förväntas kunna hoppa in och arbeta på kort varsel. För att vara aktuell för oss är ett krav att du har truckkort A + B. Erfarenhet av motviktstruck är starkt meriterande.

Tjänsten är på deltid med krav på annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna är dagtid.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att ansökningar inte tas emot via mail, men har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2600 medarbetare hittills verksamma på 37 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet