Studentjobb kvällstid


Letar du efter ett kvällsjobb att kombinera med dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer bestå av att handlossa paket i och ur lastbilar, samt sortera paket efter ort. Då större delen av sorteringen sker för hand är arbetet fysikt krävande, paketen väger upp till 25kg. För dig med truckkort finns möjlighet att även köra truck.

Arbetet är förlagt till vardagskvällar med arbetstiderna 14:00-20:00, -17:00-20 samt 14-22. Det finns alltså tyvärr inget helgarbete.

För att vara aktuell skall du kunna arbeta minst 2 kvällar per vecka.

Din profil
Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet är fysiskt krävande.

För att vara aktuell för detta jobbet krävs det att du har fyllt 18år och har en annan sysselsättning på minst 50%, som studier eller deltidsarbete. Timanställning eller studier pågående kortare än 6 månader frammåt är tyvärr inte applicerbart.

Rollen som terminalarbetare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker därav dig som är tävlingsinriktad och kommer att trivas med att arbeta mot uppsatta mål gällande pakethanteringen.

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön, betald rast och såklart goa kollegor!

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Varaktighet

Timanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-19

Referensnummer

4828Sök jobbet