Studenter sökes inför extraarbete inom industri och lager


Inför hösten söker vi på OnePartnerGroup efter studenter/deltidsanställda som är intresserade av att arbeta extra hos våra kunder inom industri- och lager i Skaraborg. Det enda formella kravet för denna tjänst är att du har annan huvudsaklig sysselsättning, som studier/eget företag/annat arbete på deltid som uppgår till minst 50%.

Om kundföretaget
Våra kunder finns runt om i hela Skaraborg och verkar inom olika branscher, mestadels inom tillverknings- och logistikbranschen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som extraarbetande konsult hos oss blir du inringd på olika uppdrag. Uppdragen kan innebära allt från att arbeta som maskinoperatör, operatör, avsynare, plock- och packare till truckförare. Arbetstiderna är varierande, men mestadels förlagda till dagtid eller 2-skift.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom industri eller lager då arbetet främst består av produktionsarbete samt lagerarbete. Då våra kunder finns på olika platser i Skaraborg ser vi att du som söker har körkort och tillgång till bil. Har du även truckkort är det meriterande.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Det är viktigt att du är driven och resultatinriktad, du är en vinnarskalle av rang! Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

För frågor gällande denna tjänst, kontakta kandidatansvariga Isabella Gyltman eller Ulrika Andersson.
Intervjuer kommer att ske löpande efter den 7/8 och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet