Studenter för budbilsjobb


Inför hösten söker vi nu efter pigga och serviceinriktade studenter som vill köra ut varor hem till kunder på måndagseftermiddagar. Detta är jobbet för dig som gillar att ge god service, röra på sig och inte är rädd för lite tempo!

Dina arbetsuppgifter
Som budbilschaufför ansvarar du för att leverera varor hem till kunder. Du utgår från lokalerna i Västra Göteborg och kör en större skåpbil både i Centrala Göteborg och i närliggande villaområden.

Arbetspasset gäller måndagar 16:15-22:00 varje måndag.

Din profil
För att vara aktuell för detta jobbet krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, som studier eller deltidsarbete. Timanställning eller studier pågående kortare än 6 månader framåt är tyvärr inte applicerbart.

Vi söker dig som brinner för att ge service och alltid kommer bemöta kunderna med ett leende. Som person är du noggrann, och trivs med ett fysiskt, tempofyllt och utmanande jobb.

KRAV:
-Körkort B , sedan minst 2 år tillbaka, alternativt stor körvana
-Körvana från större fordon
-Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
-Lokalkännedom, att med hjälp av GPS kunna hitta i Göteborg och grannkommuner är ett måste

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Varaktighet

Timanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-19

Referensnummer

4827Sök jobbet