Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Installationstekniker med 1-2 årserfarenhet

Stockholm

Installationstekniker med 1-2 årserfarenhet


Vi söker en installationstekniker inom värmemätning till vår kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som installationstekniker inom värmemätning kommer du arbeta med mätteknisk utrustning för värme och kyla i fält såsom vattenmätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning. Vidare ingår nyinstallation och ombyggnationer av mätningar samt felanalyser av mätenheter.

Arbetstiderna är 07.00-16.00, du är inne på kontoret en dag i veckan för att sedan utgå hemifrån eller från Segeltorp. Du kommer få upplärning av en mer senior kollega för att sedan åka ut själv på uppdragen, du kommer även få utbildning på plats för att få rätt förutsättningar i din roll som junior installationstekniker. I rollen som installationstekniker är det viktigt att du har ett säkerhetstänk då du arbetar med el och höga temperaturer inom vatten.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort: Segeltorp
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Anställning: Du kommer vara anställd av oss på OnePartnerGroup AB för att sedan efter sex månader gå över i en anställning hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har:
– Gymnasieutbildning, gärna inom VVS/el/energi.
– Grundläggande kunskap inom el alternativt drift och underhåll på fastighetssidan.
– Erfarenhet av installation av enfas.
– Arbetslivserfarenhet inom fastighetsinstallation, elektriker, tekniker.
– B-körkort.
– Svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– Certifierad mätarmontör fjärrvärme.
– Elinstallation.
– VVS.
– Styr och regler.
– Svetsning.

Vi söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt, där fokus ligger på god service. Du är initiativrik och arbetar strukturerat samtidigt som du är flexibel då viktigast är att god service och bra kvalité på utförda arbetsuppgifter till företagets kunder.

Om kunden
Vår kund är en av nordens ledande leverantörer av tekniska kosulttjänster, entreprenader och serivce inom energisektorn. De levererar tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistrubitörer och energianvändare. Vår kund har idag 1 100 medarbetare i Sverige och Norge med huvudkontor i Malmö.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Laddar...