Sökes: Studenter för extrajobb dagtid/kväll


Är du sugen på ett extrajobb utöver dina studier? Vi är nu på jakt efter drivna och positiva personer för arbete inom lager/industri hos våra kunder i Trollhättan med omnejd.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av plock & pack, montering, truckkörning och övriga arbetsuppgifter inom lager/industri på vardagar.
Studerar du kanske på distans och känner att du har mycket tid över är detta ett perfekt tillfälle. Hos oss på OnePartnerGroup får du chansen att dryga ut din studentkassa samtidigt som du skapar dig erfarenhet för framtida arbeten.

Din profil
Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet periodvis är fysiskt krävande.

Krav
– Har en annan sysselsättning på minst 50%
– Kan arbeta 2 vardagar i veckan
OBS specificera vilka dagar i veckan och vilka tider du kan jobba!

Meriterande
– Truckkort
– B-körkort
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Deltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-30

Referensnummer

4803Sök jobbet