Sökes: Injusterare ventilation

Om kundföretaget
Företaget utför ombyggnadsentreprenader, samt service av befintliga ventilationssystem åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Teamet är experter på ventilationsåtgärder under pågående drift, men utför även rena nybyggnadsprojekt.

För rätt person erbjudes en miljö att utvecklas och trivas i. Företaget satsar på sin personal och värdesätter en trevlig kultur med ett trevligt arbetsklimat. Med ett stort fokus på kompetensutveckling erbjuds vidareutbildning för att säkerhetsställa en konstant utveckling.

Dessutom erbjuds många förmåner som egen förmånsbil, årlig kick-off resa, friskvårdsbidrag och årlig bonus!

Om oss
För direktrekrytering söker vi nu efter erfarna injusterare för direkt rekrytering. Detta innebär att OnePartnerGroup sköter hela rekryteringsprocessen, där aktuell kandidat blir anställd direkt av kund.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som ventilationsinjusterare innefattar att du självständigt ska planera och utföra serviceuppdrag där du i team driftsätter och injusterar ventilationsanläggningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande och innefattar allt från större entreprenader till mindre servicejobb.

Energibesparingsåtgärder är något företaget arbetar mycket med det är därav viktigt att du besitter kunskap för att upprätta förslag till förädlande åtgärder för att skapa en mer förmånlig driftsekonomi.

Arbetet innefattar:
-Injustering och OVK av ventilationsanläggningar
-Löpande kundkontakt
-Luftkvalitetskontroller
-Servicearbete inom ventilation

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst är du utbildad inom ventilationsteknik eller har motsvarande erfarenhet med bakgrund från el- eller vvs-branschen.

Vi ser det som högt meriterande om du även är OVK certifierad.

KRAV:
Erfarenhet av injustering
Gedigen praktisk erfarenhet
B-körkort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Magnus Olausson

magnus.olausson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-26

Referensnummer

4374Sök jobbet