Snickare till Fyrbodal


Vi söker för våra kunders räkning snickare med yrkesbevis för uppdrag placerade i Uddevalla med omnejd.

Om oss

Dina arbetsuppgifter
Åt kundsräkning behöver vi nu förstärka byggverksamheten med fler duktiga, engagerade och erfarna snickare.

Du kommer arbeta inom nyproduktion och/eller renovering. Att arbeta som snickare är ett omväxlande arbete, arbetsuppgifterna varierar från att gipsa, sockla, sätta kök, armera, sätta väggform och gjuta allt från slitsar till stommar.

Din profil
Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du samarbetsvillig, ansvarfull och fungerar väl med både kollegor och kunder. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Du är allsidig och självgående
Lagspelare
Initiativrik

Är du intresserad? Sök jobbet, så tar vi kontakt för en förutsättningslös diskussion.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Tobias Wolfgang

tobias.wolfgang@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

4566Sök jobbet