Snickare för modulbyggnation


Vi söker Dig som har erfarenhet av att jobba som snickare, som är flexibel, glad och trevlig och som gillar att jobba i team!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa vår kund att bygga modulbyggnader från ritning till färdig produkt.

Arbetet är varierande då man är delaktig i hela processen av byggnationen efter beställarens behov. Du kommer t.ex. lägga golv, sätta upp reglar, måla, eller installera kök som skall verka som ett klassrum eller en matsal.

Arbetet sker dagtid mån-fre inomhus på verkstaden hos kunden som är belägen i Östra Göteborg.

Din profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd, med en bakgrund inom bygg och snickeri. Meriterande är om du även har VVs och el erfarenhet då arbetet innebär att man arbetar inom flera områden.

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

Våran kund har stora krav på säkerhet och att rätt utrustning används, den person vi söker delar denna uppfattning.

Urval kommer att ske löpande och tillsättning kan komma Hör av dig till oss redan idag i ser fram emot din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-19

Referensnummer

4824Sök jobbet