Skjutstativsförare för heltidstjänst


Är du grym på att köra skjutstativ? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en säker och erfaren skjutstativsförare för löpande uppdrag i Kungsbacka.

Arbetsuppgifterna omfattar truckkörning med gods upp och ner i stallage, lastning och lossning av varor samt även viss arrangering av pallar. Stor vikt läggs därav på tidigare erfarenhet av just skjutstativstruck vid urvalet till denna tjänst.

Tjänsterna är på heltid med arbetstid dagtid mån-fre och kommer att starta omgående, Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda.

Din profil
För att klara av arbetet måste du ha erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Truckkort med behörighet; B3 är därför ett krav. Du som söker skall ha erfarenhet av att arbeta som truckförare och van att arbeta i höglager.

Vi söker dig som har en positiv och framåt inställning och lätt skapar god stämning bland dina arbetskamrater. Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Gillar du att jobba mot mål och trivs med ett högt tempo så kommer du verkligen att trivas i denna roll!

Då det även kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund i Kungsbacka. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut, så ansök redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-03-25

Referensnummer

3611Sök jobbet