Skickliga montörer sökes!


OnePartnerGroup söker nu montörer åt kunds räkning utanför Helsingborg med start omgående eller enligt överenskommelse. Hos oss får du möjligheten att jobba på ett långt uppdrag med en stor chans att bli anställd på kundföretaget.

Vi söker personal dels för enklare montage, dels med kunskap inom kvalificerat montage med höga renhetskrav.

Du som söker behärskar svenska i både tal och skrift och har med fördel erfarenhet av större mekanisk montering. Vidare är du noggrann och kan ritningsläsning. Kunskap i Monitor eller annat affärssystem är ett stort plus, likaså om du har truck och/eller traverskort.

Som person är du praktiskt lagd, har en positiv attityd, är arbetsvillig och nyfiken. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att ansökningar inte tas emot via mail, men har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Dzenan Dedic

dzenan.dedic@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-14

Referensnummer

5610Sök jobbet