Självständig lagerarbetare för inhyrningsrekrytering


Vi söker nu lagerarbetare med truckvana för en inhyrningsrekrytering

För att passa för denna tjänst måste du vara mycket noggrann, självständig samt kunna ha koll på flera saker samtidigt. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Företaget är ett mindre företag vilket också innebär att man är ett väl sammansvetsat team. Arbetet går ut på att ta emot gods, kontrollera och sedan placera godset på rätt plats i lagret. Du kommer även till viss del att ha kundkontakt, plocka ihop material och sedan placera ut detta för leverans. Jobbet är självständigt vilket ibland också kan medföra en del tyngre lyft. Du ska vara serviceminded och ha ett bra bemötande mot både kunder och arbetskamrater.

Vi söker dig som innehar truckkort för B-truckar. Du som söker har bred erfarenhet ifrån lagerarbete med motviktstruck och gärna från lastning och lossning.
Tjänsten är dagtid.
För rätt person kan detta leda till en tillsvidaretjänst med goda villkor på kundföretaget.

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Tjänsten ska tillsättas snarast och urval sker löpande.
Tjänsten är dagtid.

EPAB/ OnePartnerGroup är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha dom allra bästa konsulterna hos oss.

Kontaktpersoner

Emma Nöjd

emma.nojd@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Referensnummer

5773Sök jobbet