Servicetekniker till internationellt bolag!


Vi söker nu en teknikst och praktiskt lagd Servicetekniker för att stärka upp vår kunds serviceteam i Malmö-regionen. Detta är för dig som värdesätter ett fritt och omväxlande jobb där du får vara med och påverka.

Om kundföretaget
Vår kund är ett internationellt branschledande bolag när det kommer till pumpar, omrörare, luftarutrustning och blåsmaskiner till kunder inom områden som olja, gas, vatten, vattenrening gruvdrift, pappersindustri och liknande. Du erbjudes en intressant och mångsidig tjänst med goda möjligheter och förutsättningar för vidare utveckling. Huvudkontor ligger i Vadstena och de har även kontor i Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm samt servicecenters i Vadstena, Göteborg, Årsta, Karlstad och Arlöv.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår bl.a. service, felsökning, reparation, montage och driftsättning av våra egna och andra fabrikat i vår egen serviceverkstad och ute hos våra kunder. Dessa uppgifter är mestadels av mekanisk natur men även elektrisk. Administrativa uppgifter ingår i arbetet såsom orderhantering i vårt affärssystem. Servicecentrets kunder är framförallt inom vatten- och avlopp men även vissa industrier förekommer.

Din profil
Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning från gymnasiet som du sedan byggt på med erfarenhet och vana av praktiskt verkstads-/industriarbete eller vidare teknisk utbildning exempelvis från en Yrkesutbildning.
Du är teknisk lagd, ansvarstagande, engagerad och serviceinriktad. Du gillar att ta egna initiativ och är duktig på att få saker gjorda.
Förutom de praktiska arbetsuppgifterna innehåller tjänsten även en del administrativa uppgifter såsom orderhantering i affärssystemet. Alltså behöver du ha en del datorvana och har du jobbat i andra affärssystem som exempelvis SAP är det väldigt meriterande.
Du kommer att vara en del av ett större serviceteam och samarbeta nära med kollegor på andra avdelningar och orter.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har även hyfsade kunskaper i engelska som är företagets koncernspråk. Du kommer att arbeta både individuellt och i grupp.
I tjänsten kommer resor förekomma med ev. övernattningar, framförallt inom regionen.
B- körkort är ett grundkrav.
Branschvana, truckkort, licens för heta arbeten och/eller tunga lyft är meriterande.

Vem är du?
Som person är du praktiskt lagd och har ett genuint intresse av teknik och mekanik. Har du kunskap och/eller utbildning inom el/styr- och reglerteknik är det meriterande.
Du är flexibel, kommunikativ och social, och trivs lika bra med att vara ute hos kund som att utföra arbete i vår egen verkstad.
Fokus ligger på att få kunden nöjd och du tar gärna tillvara på tillfällen för merförsäljning som leder till mervärde för kunden.

Placeringsort för denna roll är Arlöv.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ted Göransson

ted.goransson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Referensnummer

5006Sök jobbet